Поръчките се доставят от куриерска фирма "Еконт Експрес" (http://www.econt.com/). Може да изберете доставка до офис на ЕКОНТ Експрес (удобен за Вас) или доставка до адрес.

Плащането се извършва с наложен платеж (плаща се на куриера) при доставката, след преглед на пратката.

Цена и срок на доставка

Цената на доставката се определя от куриерската фирма и е около 6 лв. до офис на ЕКОНТ във вашия град и приблизително 7.50 лв. до вашия точен адрес (до врата Ви) в населени места в които Еконт има офис. Цената на доставка до адреси в населени места в които Еконт няма офис е около 8.50 лв.

Доставката се извършва от куриер от 9.00 ч. до 18.00 ч. / събота до 13.00 ч. /,доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Доставки се извършват до всички населени места в България в рамките на 1-2 работни дена от момента на потвърждаване на поръчката Ви 

Как да съм сигурен, че ще получа това което е на снимките?

Ние предоставяме възможност за преглед на наша пратка, т.е. можете да разгледате, и чак след това да решите дали искате да го купите или не. Ако сте решили, че не Ви харесва или може би вече сте купили друг подарък, то Вие може да откажете пратката след преглед. Така няма да се налага да купувате и пратката ще се върне при нас, обаче в тои случай доставката ще е за ваша сметка.

Кога и как става плащането?

Плащането става с "наложен платеж" при получаване на пратката. След като сте огледали и одобрили пратката предавате парите на куриера, който Ви предоставя пратката.